• + 355 69 89 00 312
  • pjesauto4@gmail.com

Category ArchiveEGR

VALVOLA EGR (AUTO 4 ALBANIA)

Perse sherben valvula EGR ?
Valvula Egr (Exaust gas recirculation – reciklimi i gazit të shkarkimit) përdoret në motorët me naftë (por edhe benzinë) për të reduktuar emetimet e oksideve të azotit (NOx). Kjo arrihet duke ri-injektuar pjesë të gazrave të shkarkimit në cilindra: në këtë mënyrë ulet temperatura e djegies dhe rrjedhimisht prodhimi i NOx. Regjistrimi duhet të kontrollohet për ta kufizuar atë në minimum, përndryshe performanca dhe funksionaliteti i motorit rrezikohet. Për këtë, përdoret valvula Egr, e cila modulon rrjedhën e gazeve të shkarkuara. Kjo pajisje kontrollohet nga centralina me anë të një pershtatesi pneumatik ose më shpesh elektrik, i cili ndryshon shkallën e hapjes së valvulave në mënyrë që të arrihet shkalla e rrjedhjes së gazit te kerkuar.
Ne AUTO 4 ALBANIA disponojm nje shumellojshmeri EGR.
Sjellim ne vemendjen t’uaj nje pjes fare te vogel te modeleve qe ne disponojme.

✔️ EGR ML 163 2.7 VITI 2004
✔️ EGR GOLF 4 1.9 VITI 2003
✔️ EGR GOLF 5 1.9 VITI 2005
✔️ EGR AUDI A 5 2.7 VITI 2009
✔️ EGR FORD FOCUS 1.6 VITI 2006
✔️ EGR FIAT 1.3 VITI 2007
✔️ EGR MERCEDES BENZ 2.2 VITI 2012
✔️ EGR RANGE ROVER 2.7 VITI 2007
✔️ EGR AUDI A 3 1.9 VITI 2006
✔️ EGR AUDI A 3 2.0 VITI 2006

#AUTO4ALBANIA #PJESËKEMBIMIORGJINALE
Për ç’do informacion jemi në shërbimin tuaj :
📲 069 89 00 312 📲 069 47 55781
Adresa :📮 Rr.Vëllazerimi Unaza e Re DURRËS.

pjese kembimi per mercedes benz AUTO 4 DURRES
pjese kembimi ford AUTO 4 DURRES
pjese kembimi per makina volkswagen AUTO 4 DURRES
pjese kembimi AUTO 4 DURRES
pjese kembimi opel AUTO 4 DURRES
pjese kembimi per makina japoneze AUTO 4 DURRES
pjese kembimi AUTO 4 DURRES
Pjese Kembimi te perdorura Durres
Pjese te perodorura kembimi.
Pjese kembimi Importi.
Radiatorë and Interkulerë
Sete Freksioni Disk-Specidisk-Volant
Amortizatorë
Koka Paraleli
Krah Avantreni
Këmbë Motorri
Pjese kembimi per makina.
Pjese te ndryshme kembimi.
Motorra makinash AUTO 4 DURRES
Kamje per makina AUTO 4 DURRES
Turbina per makina AUTO 4 DURRES
Amortizator per makina AUTO 4 DURRES
Fener per makina te ndryshme AUTO 4 DURRES.

Telefono tani !
Maps