PJESE KEMBIMI TE PERDORURA

Një nga prioritetet kryesore të Auto 4 Albania, është që ti përshtatet më së miri kërkesave të tregut, duke rinovuar vazhdimisht modelet makinanve.
Ne punojmë në mënyrë konstante për të ruajtur ekuilibrin ndërmjet cilësis dhe çmimit.
Nëse blini një pjesë e cila nuk i përshtatet automjetit t’uaj, juve ju lind e drejta ta ktheni atë pa kurrfarë detyrimi.
Sepse për ne një klient i kënaquar është = me një mik të mirë.
I gjithë stafi i Auto 4 do të jet në shërbimin t’uaj…

Ju mirëpresim AUTO 4 ALBANIA!

Facebook:https://www.facebook.com/Auto4pjeseKembimiTePerdorura/

Për ç’do informacion jemi në shërbimin tuaj :
📲 069 89 00 312 📲 069 47 55781
Adresa :📮 Rr.Vëllazerimi Unaza e Re DURRËS.

LINI NJE PERGJIGJE

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *