RRETH AUTO 4

Auto 4, pika më e madhe për pjesë kembimi të përdorura ne Durres, me eksperiencë shumë vjecare ,ofron per ju vetem pjesë këmbimi importi me shumice dhe pakice për markat më te njohura të makinave Gjermane,Franceze,Italiane,Japoneze,Koreane etj,
Pjeset e tregetuara importohen nga vendet e BE pas nje perzgjedhje te kujdeseshme
Per te sjell tek ju vetem pjese cilesore,sepse per Auto 4 cilesia eshte çelesi i suksesit.
Nr kontakti:
Cel:+ 069 47 55 781
Cel:+ 069 89 00 312
Adresa:Rruga ”Vellazerimi”Unaza e re “Ish Keneta”Durres
email:auto4pjes@gmail.com


Ju mirëpresim!

Auto 4 Albania

    Dërgoni mesazh stafit të Auto 4 Albania!