• + 355 69 89 00 312
  • pjesauto4@gmail.com

Archivio dei tag Kit FreksioniBMW 320 Viti 2002

KIT VOLANTI,KIT FREKSIONI AUTO 4 ALBANIA

Ne AUTO 4 ALBANIA do te gjeni Kit freksioni Kit Volanti ne gjendje shume te mire dhe me cmime konkuruese.
Kontakt : 📲 069 890 0312 / 069 47 55781
🛣️ Adresa :Rr.Vllazerimi unaza e re DURRËS

Si ta kuptoni nese freksioni duhet nderruar?

Freksioni është një komponent shumë i rëndësishëm per makinen t’uaj,që duhet të zëvendësohet të paktën një herë në jetën e një makine. Duhet te siguroheni qe gjendja e Kitit te Freksionit te jete gjithmonë në gjendje të mirë.Gjithashtu është shumë e rëndësishme:të dini se cfarë është, dhe si të përpiqeni ta mbani atë ne menyre sa më efikase për aq kohë sa të jetë e mundur.
Pothuajse të gjitha simptomat që tregojnë se freksioni është dëmtuar shfaqen ngadalë dhe shoferi i vë në dukje ato në fazën e fundit. Gjithkush e njeh zhurmën e keqe kur ndryshon marrshat, që do të thotë se lidhja nuk është plotësisht e ndarë.
Nëse kjo ndodh në mënyrë të përsëritur, edhe kur pedali i freksionit shtypet plotesisht, demtimi i freksionit është shpesh në një fazë të avancuar dhe zëvendësimi ështëi pashmangshëm.
Nëse shtypni pedalin dhe duhet të aplikoni më shumë forcë se zakonisht dhe freksioni reagon me vonese, ka të ngjarë të ketë ajër në cilindërin kryesor.

Si te verifikoni gjendjen e freksionit me nje prove te thjeshte?

Për këtë duhet qe automjeti juaj te jete në një sipërfaqe të sheshtë, Ndizni motorin dhe ngrini frenat e dores. Tani ;leshoni freksionin dhe mbajeni makinen ndezur. Pastaj filloni ndryshimin e marsheve ne më të lartë. Në mënyrë ideale, motori duhet përfundimisht të fiket (veproni me kujdes!). Nëse nuk fiket, freksioni është demtuar dhe duhet te blini nje freksion te ri.

Disa modele Kit Freksoni Kit Volanti qe ne disponojme

✔️Ford Fusion 1.6 Viti 2001
✔️Ford Fiesta 1.4 Viti 2004
✔️Ford Focus 1.8 Viti 2003
✔️Golf 4 1.9 Viti 2002
✔️Mercedes Benz A Class 2.0 Viti 2006
✔️Audi A 4 1.9 Viti 2003
✔️Volkswagen Polo 1.0 Viti 2002
✔️Opel Frontera 2.2 Viti 2001
✔️Opel Zafira 1.9 Viti 2007
✔️BMW 320 Viti 2002
✔️BMW 318 Benzinë Viti 2000
✔️Kia Pikanto 2005
✔️Corola Verso Viti 2004
✔️Corolla Verso 2.2 Viti 2007
✔️Suzuki Swift Viti 2008
✔️Hynday Gets 1.5 Viti 2006
✔️Kia Sorento 2.5 Viti 2004
✔️Peugeot 307 1.6 Viti 2004
✔️Renault Shenik 1.9 Viti 2006
✔️Citroen C4 Picasso 1.8 Viti 2008
✔️Fiat 1.3 Viti 2007
✔️Lancia 1.4 Viti 2004
✔️Fiat Grand Punto 1.4 Viti 2006
✔️Land Rover Viti 2002
✔️TOYOTA Avensis 2.2 Viti 2007
✔️BMW 320 Viti 2004
✔️Opel Meriva 1.7 Viti 2005
✔️Opel Agila Viti 2002
✔️Volkswagen Passat 2.0 Viti 2008
Jaguar 2.0 Viti 2005

Kit Freksioni I perdorurFord Fusion 1.6 Viti 2001
Kit Freksioni I perdorurFord Fiesta 1.4 Viti 2004
Kit Freksioni I perdorurFord Focus 1.8 Viti 2003
Kit Freksioni I perdorurGolf 4 1.9 Viti 2002
Kit Freksioni I perdorurMercedes Benz A Class 2.0 Viti 2006
Kit Freksioni I perdorurAudi A 4 1.9 Viti 2003
Kit Freksioni I perdorurVolkswagen Polo 1.0 Viti 2002
Kit Freksioni I perdorurOpel Frontera 2.2 Viti 2001
Kit Freksioni I perdorurOpel Zafira 1.9 Viti 2007
Kit Freksioni I perdorurBMW 320 Viti 2002
Kit Freksioni I perdorurBMW 318 Benzinë Viti 2000
Kit Freksioni I perdorurKia Pikanto 2005
Kit Freksioni I perdorurCorola Verso Viti 2004
Kit Freksioni I perdorurCorolla Verso 2.2 Viti 2007
Kit Freksioni I perdorurSuzuki Swift Viti 2008
Kit Freksioni I perdorurHynday Gets 1.5 Viti 2006
Kit Freksioni I perdorurKia Sorento 2.5 Viti 2004
Kit Freksioni I perdorurPeugeot 307 1.6 Viti 2004
Kit Freksioni I perdorurRenault Shenik 1.9 Viti 2006
Kit Freksioni I perdorurCitroen C4 Picasso 1.8 Viti 2008
Kit Freksioni I perdorurFiat 1.3 Viti 2007
Kit Freksioni I perdorurLancia 1.4 Viti 2004
Kit Freksioni I perdorurFiat Grand Punto 1.4 Viti 2006
Kit Freksioni I perdorurLand Rover Viti 2002
Kit Freksioni I perdorurTOYOTA Avensis 2.2 Viti 2007
Kit Freksioni I perdorurBMW 320 Viti 2004
Kit Freksioni I perdorurOPEL MERIVA 1.7 Viti 2005
Kit Freksioni I perdorurOpel Agila Viti 2002
Kit Freksioni I perdorurVolkswagen Passat 2.0 Viti 2008
Kit Freksioni I perdorurJaguar 2.0 Viti 2005

Kit volanti I perdorurFord Fusion 1.6 Viti 2001
Kit volanti I perdorurFord Fiesta 1.4 Viti 2004
Kit volanti I perdorurFord Focus 1.8 Viti 2003
Kit volanti I perdorurGolf 4 1.9 Viti 2002
Kit volanti I perdorurMercedes Benz A Class 2.0 Viti 2006
Kit volanti I perdorurAudi A 4 1.9 Viti 2003
Kit volanti I perdorurVolkswagen Polo 1.0 Viti 2002
Kit volanti I perdorurOpel Frontera 2.2 Viti 2001
Kit volanti I perdorurOpel Zafira 1.9 Viti 2007
Kit volanti I perdorurBMW 320 Viti 2002
Kit volanti I perdorurBMW 318 Benzinë Viti 2000
Kit volanti I perdorurKia Pikanto 2005
Kit volanti I perdorurCorola Verso Viti 2004
Kit volanti I perdorurCorolla Verso 2.2 Viti 2007
Kit volanti I perdorurSuzuki Swift Viti 2008
Kit volanti I perdorurHynday Gets 1.5 Viti 2006
Kit volanti I perdorurKia Sorento 2.5 Viti 2004
Kit volanti I perdorurPeugeot 307 1.6 Viti 2004
Kit volanti I perdorurRenault Shenik 1.9 Viti 2006
Kit volanti I perdorurCitroen C4 Picasso 1.8 Viti 2008
Kit volanti I perdorurFiat 1.3 Viti 2007
Kit volanti I perdorurLancia 1.4 Viti 2004
Kit volanti I perdorurFiat Grand Punto 1.4 Viti 2006
Kit volanti I perdorurLand Rover Viti 2002
Kit volanti I perdorurTOYOTA Avensis 2.2 Viti 2007
Kit volanti I perdorurBMW 320 Viti 2004
Kit volanti I perdorurOPEL MERIVA 1.7 Viti 2005
Kit volanti I perdorurOpel Agila Viti 2002
Kit volanti I perdorurVolkswagen Passat 2.0 Viti 2008
Kit volanti I perdorurJaguar 2.0 Viti 2005

Kit FreksioniFord Fusion 1.6 Viti 2001
Kit FreksioniFord Fiesta 1.4 Viti 2004
Kit FreksioniFord Focus 1.8 Viti 2003
Kit FreksioniGolf 4 1.9 Viti 2002
Kit FreksioniMercedes Benz A Class 2.0 Viti 2006
Kit FreksioniAudi A 4 1.9 Viti 2003
Kit FreksioniVolkswagen Polo 1.0 Viti 2002
Kit FreksioniOpel Frontera 2.2 Viti 2001
Kit FreksioniOpel Zafira 1.9 Viti 2007
Kit FreksioniBMW 320 Viti 2002
Kit FreksioniBMW 318 Benzinë Viti 2000
Kit FreksioniKia Pikanto 2005
Kit FreksioniCorola Verso Viti 2004
Kit FreksioniCorolla Verso 2.2 Viti 2007
Kit FreksioniSuzuki Swift Viti 2008
Kit FreksioniHynday Gets 1.5 Viti 2006
Kit FreksioniKia Sorento 2.5 Viti 2004
Kit FreksioniPeugeot 307 1.6 Viti 2004
Kit FreksioniRenault Shenik 1.9 Viti 2006
Kit FreksioniCitroen C4 Picasso 1.8 Viti 2008
Kit FreksioniFiat 1.3 Viti 2007
Kit FreksioniLancia 1.4 Viti 2004
Kit FreksioniFiat Grand Punto 1.4 Viti 2006
Kit FreksioniLand Rover Viti 2002
Kit FreksioniTOYOTA Avensis 2.2 Viti 2007
Kit FreksioniBMW 320 Viti 2004
Kit FreksioniOPEL MERIVA 1.7 Viti 2005
Kit FreksioniOpel Agila Viti 2002
Kit FreksioniVolkswagen Passat 2.0 Viti 2008
Kit FreksioniJaguar 2.0 Viti 2005

Kit VolantiFord Fusion 1.6 Viti 2001
Kit VolantiFord Fiesta 1.4 Viti 2004
Kit VolantiFord Focus 1.8 Viti 2003
Kit VolantiGolf 4 1.9 Viti 2002
Kit VolantiMercedes Benz A Class 2.0 Viti 2006
Kit VolantiAudi A 4 1.9 Viti 2003
Kit VolantiVolkswagen Polo 1.0 Viti 2002
Kit VolantiOpel Frontera 2.2 Viti 2001
Kit VolantiOpel Zafira 1.9 Viti 2007
Kit VolantiBMW 320 Viti 2002
Kit VolantiBMW 318 Benzinë Viti 2000
Kit VolantiKia Pikanto 2005
Kit VolantiCorola Verso Viti 2004
Kit VolantiCorolla Verso 2.2 Viti 2007
Kit VolantiSuzuki Swift Viti 2008
Kit VolantiHynday Gets 1.5 Viti 2006
Kit VolantiKia Sorento 2.5 Viti 2004
Kit VolantiPeugeot 307 1.6 Viti 2004
Kit VolantiRenault Shenik 1.9 Viti 2006
Kit VolantiCitroen C4 Picasso 1.8 Viti 2008
Kit VolantiFiat 1.3 Viti 2007
Kit VolantiLancia 1.4 Viti 2004
Kit VolantiFiat Grand Punto 1.4 Viti 2006
Kit VolantiLand Rover Viti 2002
Kit VolantiTOYOTA Avensis 2.2 Viti 2007
Kit VolantiBMW 320 Viti 2004
Kit VolantiOPEL MERIVA 1.7 Viti 2005
Kit VolantiOpel Agila Viti 2002
Kit VolantiVolkswagen Passat 2.0 Viti 2008
Kit VolantiJaguar 2.0 Viti 2005

Telefono tani !
Maps